Myymme uudet kodinkoneet Vaasassa

Ota yhteyttä!

Etsitpä sitten pyykinpesukonetta, mikroaaltouunia, uunia tai esimerkiksi jääkaappia, Vaasan Kodinkonehuollon myymälästä löydät varmasti etsimäsi. Valikoimamme kattaa uudet kodinkoneet kaikista hintaluokista, ja löydät meiltä sopivat vaihtoehdot niin kotiin kuin yrityksellekin. Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Vaasan keskustaan!

Tunnettujen merkkien laatutuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita kodinkoneita tunnetuilta merkeiltä, kuten Miele, Asko ja UPO. Olemme valinneet meillä myynnissä olevat laitteet tarkoin ja pitkään kokemukseemme perustuen. Nämä tuotteet toimivat ja kestävät käytössä pitkään.

 

Opastamme sinua mielellämme tarpeidesi mukaisen kodinkoneen valinnassa. Kodinkoneen valintaan vaikuttavat sen hinnan lisäksi muun muassa laitteelta tarvittava tehokkuus ja ekologisuus. Toimitamme tarvittaessa kodinkoneet kotiisi ja asennamme ne käyttövalmiiksi. Meiltä hankituille laitteille tarjoamme myös tarvittaessa takuuajan korjauspalvelut.

Kysy lisätietoja

Helppoa asiointia kivijalassa Vaasan keskustassa

Yleisimmät meillä myynnissä olevat laitemallit ovat esillä liiketilassamme Vaasan keskustassa. Voit tulla tutustumaan koneisiin sinulle sopivana ajankohtana ja tehdä ostopäätöksen, kun olet saanut kaiken tarvitsemasi tiedon hankintasi tuleksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme myös auttaa sinua tarvittaessa löytämään juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan uuden kodinkoneen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
  • Asko-logo
  • Miele-logo
  • Upo-logo

Ilmalämpöpumput suomalaisiin olosuhteisiin

Ilmalämpöpumput ovat miellyttävä ja samalla energia- ja kustannustehokas tapa viilentää ja lämmittää sisäilmaa. Kesällä saat toivomaasi viileyttä helposti itse säätämällä, kun taas talvella lämmität tehokkaasti ja edullisesti. Samalla huoneilma on aiempaa raikkaampaa ja puhtaampaa, mikä lisää tilojen käyttäjien viihtyvyyttä.

 

Saat liikkeestämme uudet ilmalämpöpumput asennuksineen ja käyttöopastuksineen. Tarjoamme myös määräaikaishuollot ja korjaukset vikatilanteen yllättäessä. Lue lisää ilmalämpöpumpuista ja kysy tarvittaessa lisää!

Ilmalämpöpumput