Kodinkonehuoltoa kokemuksella Vaasan seudulla

Ota yhteyttä!

Vaasan Kodinkonehuolto Oy on Vaasan seudulla toimiva kodinkoneiden myyntiin ja huoltoihin erikoistunut liike. Asennamme ja huollamme sekä yksityisten kotitalouksien, yrityksien että muidenkin toimijoiden kodinkoneet ja ilmalämpöpumput vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Asentajamme ovat tarvittaessa apuna nopeallakin aikataululla.

Asennamme ja huollamme eri merkit

Asennamme, huollamme ja korjaamme monipuolisesti erilaisia kodinkoneita ja laitteita sekä kotitalouksille että yrityksille Vaasan seudulla. Saat meiltä myös ilmalämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen.

 

Meillä on takanamme jo yli neljäkymmentä vuotta kokemusta erilaisten kodinkoneiden parissa ja pidämme jatkuvasta huolta osaamisestamme. Tunnemme myös alan uusimmat laitteet ja niiden toiminnan. Saat meiltä taatusti ammattitaitoista palvelua! Kerromme mielellämme myös lisää palveluistamme.

Kysy lisätietoja

Palvelua liikkeessämme ja asiakkaan tiloissa

Helpot ja yksinkertaiset korjaukset pyritään korjaamaan asiakkaan kotona. Muissa tapauksissa voit tuoda koneen meille huoltoon, tai tilata meiltä noutopalvelun.

 

Esimerkiksi kylmälaitteet ja ilmastointilaitteet vaativat säännöllistä huoltoa toimiakseen mahdollisimman hyvin ja energiatehokkaasti. Säännöllisen huollon avulla pystyt myös ehkäisemään vikatilanteita jo etukäteen. Ota yhteyttä kokeneeseen henkilökuntaamme ja sovi huollosta! Tarvittaessa pystymme auttamaan nopeastikin.

Yhteystiedot

Tilaa huolto huoltolomakkeella

Tarvitsemme huoltoa varten tiedon laitteen merkistä, mallista ja tuotenumerosta. Tiedot löytyvät laitteessa olevasta arvokilvestä. Voit tilata huollon kätevästi oheisella huoltolomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit soittaa meille liikkeen aukioloaikoina.

 

Mikäli lattiasi ei kestä siirreltävän kodinkoneen painoa, valmistelethan lattiasi naarmujen varalta etukäteen. Kerromme tarvittaessa lisää huoltoon liittyvistä seikoista.

Vaasan Kodinkonehuolto Oy -logo